Как да подариш незабравими спомени

Излез от рамката с повод или без: Как да подариш незабравими спомени

Да избираш традиционни подаръци под формата на вещи не може да постигне мечтаната цел – да трогнеш, да предизвикаш емоции и да останат трайни спомени.

Колебанията при избора на подарък са обичайни и понякога наистина е трудно да надникнем в мечтите на хората около нас. Често този казус стои и в ситуации, когато те са ни изключително близки.

Ето защо може да следвате правилото за ваучер за преживяване.

Да заложите на емоции, от които следват незабравими спомени, е вярното решение. За вас остава отговорната задача да прецените от какви вълнуващи приключения има потребност получателят, за да уцелите поне до известна степен вкусовете и предпочитанията му.

Няколко идеи ще ви бъдат от полза, когато искате да излезете от рамките на традиционните подаръци под формата на вещи:

Авиосимулатор

Напълно безопасно забавление от ново измерение, което ще се понрави на всеки любител на полетите. Даже и онези, които са имали своите страхове, тук ще преодолеят себе си, ще се насладят, впускайки се в екшън с боен самолет. Сложните маневри и контролът върху машината се усеща като реално преживяване, което наистина няма равно като емоция.

Панорамно издигане с балон

За мечтателите на гледки от птичи поглед, които копнеят да се докоснат до облаците. Панорамното издигане с балон е в рамките на минути, но може да предложи спомен за цял живот. Този миг може да бъде споделен с приятели или семейство.

Всичко това има опция да бъде запечатано на видео запис, което допълнително гарантира многократно връщане към изживяването от деня.

Вечеря на тъмно

За ценителите на гастрономията и кулинарното изкуство тестването на уменията е невероятно предизвикателство. Концепция, зародила се в една от най-търсените дестинации в това отношение в света, Париж. Игра за сетивата и дегустация на превъзходни деликатеси.

Изключвайки зрението си за няколко часа, в компанията на половинката или близък приятел, се получава възможност за напълно отдаване на вкусовите рецептори, опознавайки всяко едно ястие през призмата на небцето си.

Офроуд приключение в планината

Времето, прекарано в планината, е безценно и всеки излет сред нея е подходящ, независимо от сезона. Разходката може да бъде екстремна и по-наситена с емоции отвсякога, ако подарите офроуд приключение на фона на природната красота.

Шофирането извън пътя на неравен терен има своите многобройни любители заради позволената скорост и лекотата при маневриране.

Оборудваните машини с различни екстри според класа си осигуряват безпроблемно управление с активното съдействие на професионалните инструктори.

Ако все още търсите предложение за незабравими емоции – посетете сайта на Макароон за един наистина богат избор от вълнуващи подаръци.