Топ 3 най-актуални дамски сребърни гривни

Топ 3 най-актуални дамски сребърни гривни

Изборът на дамска сребърна гривна може да бъде доста труден особено ако не сте наясно какво точно търсите. Големината на ръката трябва да е първото нещо, което трябва да вземете под внимание особено като избирате това бижу за подарък. Друг важен елемент е какви са модните тенденции в момента, защото повечето хора искат да бъдат в крак с новото и актуалното. 

Кои са най-актуалните дамски сребърни гривни

дамски сребърни гривни

Разнообразието в онлайн и физическите магазини е огромно и затова от Капино са направили топ 3 на най-актуалните модели:

  1. Дамски сребърни гривни тип верига

Тези модели имат както тънки и нежни варианти, така и масивни и тежки модели с различни плетки. Италианските верижки отново са модерни, защото са доста изчистени и елегантни. Освен тях има и други плетки, които са актуални в момента и са подходящи за ежедневието, но и за по-официални случаи особено ако са с инкрустирани камъни. Такива са моделите с плетка “Сингапур”. Масивните модели тип “Гучи” или “Булгари” са подходящи за по-големи женски ръце, за да не стоят грубо.

  1. Твърди варианти

Това е класика в бижутата. Много красиви и здрави модели, при които има минимален риск от загуба, защото няма как да се скъсат. Има изчистени плътни видове, както и с различни фигури, с камъни и надписи. Ширината им е различна, като по-често се избират тънките. Те са със закопчалки, които се затварят по няколко начина и това предпазва допълнително от загуба. Моделите, които просто се увиват около ръката също са много актуални сега особено ако краищата им са като цвете, пеперуда или в друга интересна форма. Такива са класическите плетки и тези тип “Картие”, при която се редуват малки и големи елипсовидни елементи. 

  1. Дамски сребърни гривни тип Пандора

Тези бижута са хит последните години и все още заемат челните места в класациите. Различните висулки, наричани още талисмани, които се слагат, освен че са много красиви, символизират важни за вас неща. Можете да си купувате допълнителни такива и да ги сменяте, като така ще изглежда сякаш сте със съвсем ново бижу. Вариантите са много – има изчистени модели, както и такива с камъчета и други украшения. От вашия вкус и стил зависи коя ще изберете.

Дамските сребърни гривни винаги са на мода, независимо дали избирате класиката, или най-новите модни тенденции. Това е и уникален подарък за ваш близък човек, който ще остане като красив спомен от вас. Тези бижута са на почит още от времето на Клеопатра, ценят се и сега. Те придават на жената чар и обаяние и акцентират върху нежността и красотата.