По часовника ще ги познаете: Какво разкрива за характера ви любимият аксесоар

По часовника ще ги познаете: Какво разкрива за характера ви любимият аксесоар

Дами или господа, часовниците ви издават повече, отколкото подозирате – използвайте силата на този практичен и изискан аксесоар

Времето на устройствата, които случайно са попаднали на ръката ни и имат единствената роля за отмерват часа, отдавна е останало в миналото. Всичко тече, всичко се променя, а любимите ви маркови часовници за мъже и жени разкриват много повече за характера ви, отколкото подозирате.

Не се съмнявайте в това твърдение, тъй като всеки един аксесоар отразява индивидуалния ви вкус.

Днес този вид функционални притежания носят своето послание, в синхрон със стила на собственика си.

Ако сте наблюдателни и обръщате внимание на детайлите, може да научите много за хората, дори без да ги познавате отблизо.

Атрактивни и скъпи часовници

Стойността им си личи отдалеч и това определено ни подсказва нещо повече за носещите ги. Те обичат да фокусират погледите върху себе си и често са душата на компанията.

Рядко ще срещнете интровертен тип сред тях. Точно обратното: амбициозни са, общителни, стремят се към големи успехи и почти винаги завоюват първи позиции.

Не е случаен и афинитетът им към редки предмети от колекции, които нямат аналог.

Семпли и изчистени модели

Намираме се на другия полюс. Стеснителните личности предпочитат да заложат на семпли и изчистени линии, което рефлектира не само върху облеклото, но и когато говорим за аксесоарите.

Отношението им към живота е по-скоро практично и считат за излишно да инвестират в ярки бижута, като държат да запазят мястото си в сянка, отколкото под светлините на прожекторите. 

Разбира се, сред тях има ценители, които обаче държат на класическата визия, не толкова на актуалните тенденции.

Груб и масивен дизайн

Ще кажете, също като тях, и няма да сбъркате!

При всички случаи те не са такива в отношенията, а просто имат силата да се справят с каквито и да е предизвикателства. Обичат активния и екстремен начин на живот, винаги посрещат трудностите с готовност да ги преодолеят.

Авантюристи по душа, които несъмнено имат потребност от дизайнерски часовник със завидна здравина и точност.

Смарт устройства

Тук може да се окаже по-трудна задача да разгадаете типажа насреща си. Затова пък ще бъде интересно, защото запознанството с тях ще ви пренесе отвъд границите.

Те харесват съвременните технологии и възможностите, които предоставят, винаги може да ви изненадат с идеите и креативността си. Вроденото им любопиство ги прави доста начетени и бързо се ориентират в нови ситуации, за които изисква тепърва да навлязат в детайли.

Упорити са и гледат в бъдещето, чертаят планове и следват стриктен режим по отношение на здравословните си навици.   

Разпознахте ли се сред описаните примери?

И ако вече копнеете за следващата си покупка, с която да изразите своята индивидуалност – заповядайте на Timer.bg.