Как да взема пари назаем онлайн, споделят от КешКредит

Как да взема пари назаем онлайн, споделят от КешКредит

Все по-голяма част от хората прибягват до небанковите институции, когато спестяванията са се изчерпали и се нуждаят от пари назаем. Защо е така ли? Причините са няколко:

  • кандидатствате само с лична карта – необходимо е само да предоставите снимка на личната си карта;
  • не се налага да подготвяте куп документи за доказване на доходи – забравяте за купищата документи, които се изискват от банковите институции, бележки от работодател и др.; 
  • кандидатстването е бързо и лесно – необходимо е само да направите регистрация, да заявите желаната сума, както и срока, който ви устройства за погасяване;
  • получавате одобрение за кратко време – вече не е необходимо да чакате с часове или дни, защото всичко се случва в рамките на няколко минути; 
  • всичко това се случва онлайн – независимо от местоположението или часа от денонощието. Имате достъп по всяко време, за да направите своето онлайн кандидатстване. 

Вземете своите пари назаем онлайн кеш кредит бързо и лесно. Осъществете своите планове само в няколко стъпки. Давайки съгласието си за обработка на вашите лични данни, кредитните консултанти за кратко време ще направят пълно проучване на състоянието ви.

Как ще получите пари назаем онлайн

Ако са ви изскочили непредвидени разходи, които са повече от приходите, имате спешна нужда от заем до заплата. Необходимо е да заявите своето искане, попълвайки онлайн формуляр на съответната кредитна небанкова институция. Когато въвеждате желаната сума и срока за погасяване, е необходимо да въведете и как точно желаете да получите заявената сума. Изборът е между три възможности – директно по банковата си сметка (IBAN), в офис в брой или в каса на EasyPay. В рамките на минути ще получите известие по телефона за своето одобрение или не. Когато имате положителен отговор е време да пристъпите към усвояване и харчене на парите си по предназначение. 

За каква сума може да кандидатствате 

Всеки може да кандидатства за определена сума пари назаем стига да е пълноправен гражданин на страната и да има валидна лична карта. Може да кандидатствате за различни кредитни услуги – кредит до 5000 лв., който може да върнете в срок от 1 до 24 месеца, на равни месечни вноски всеки месец. Вие избирате най-удобната за вас сума и срок на погасяване.

Ако ви е нужна по-малка сума, може да вземете суми от 100 до 1000 лв. Срокът, който имате, за да върнете задълженията обикновено е 30 дни. 

Специалистите от CashCredit съветват да прецените внимателно срока, който ще заявите, както и месечните вноски, така че да са удачни за връщане, за да не изпадате в ситуация на затруднения и лошо ЦКР.