Топ 4 на видовете спортове с максимален интерес при онлайн залози

Възможностите са многобройни, но феновете казват тежката си дума и показват афинитет към няколко основни спортни събития

Онлайн букмейкърите не поставят никакви ограничения пред феновете на онлайн игрите. На разположение са десетки видове спортове и различни предизвикателства, в които могат да се включат на живо, да проследят събитията на терена и да станат свидетели на развръзката. Емоцията е неповторима!

Тя обикновено е възможна след създаване на профил и регистрация в ефбет, за да се възползвате максимално от залозите и допълнителните бонуси.

Кои са обаче предпочитаните събития, за които потребителите казват своята тежка дума:   

1. Футбол

Не сте се и съмнявали, че цар футбол е на първото място! Най-желаният спорт, независимо дали говорим за тренировка на малките момчета, за първенство пред тв екрана за порасналите привърженици на мачовете или за тръпката на почитателите в спортните залози.

Той държи лидерство не само в България, но и в повечето страни, където напълно легално се вихрят хазартните забавления.

2. Тенис

Дали Григор Димитров има принос за това, или просто тенисът е една от най-любимите игри на всички, не се ангажираме да гадаем. Това все пак е факт! Това е спорт, който буди интереса на хиляди любители на спортните залози у нас.

В крайна сметка няма изненада, тъй като тенис сезонът продължава през цялата година, винаги има събития, върху които да насочиш вниманието си и да изпиташ вълнението от финалния резултат.

3. Баскетбол

Вече и белите могат да скачат, или поне виртуално, когато искат да направят своята прогноза, с надежда да уцелят и да съпреживеят емоцията на победителите. Развитието на баскетбола е една от причините за челното му място в порталите за спортни залози, считат професионалистите в бранша.

Интересът е провокиран и от това, че съществуват редица лиги и първенства, на които може да се участва със залози. Многообразието е всичко!

4. Волейбол

Отново няма никаква сензация, а напълно обяснимо явление. Волейболът е на изключително високо ниво, а феновете му наброяват огромна маса.

Тук намеса, разбира се, имат и изявите на националния отбор на България – една не особено малка компенсация за сметка на футболното ни представяне. Не са малко и успехите на родни спортисти в този вид отборна надпревара.

Повечето лицензирани букмейкъри предоставят не една опция за залози, от която може да се възползва всеки любител на този вид игри.     

В сайтовете на водещите онлайн посредници за спортни залози са налице и доста други дисциплини, които също имат своето многобройно ядро от потребители. Сред популярните са конните състезания, боксът, хокеят на лед, бейзболът, снукърът, дартс, формула 1.