3 вида застраховки, които трябва да сключите през лятото

3 вида застраховки, които трябва да сключите през лятото

Мерките, които ще предприемете през лятото, ще Ви осигурят целогодишно спокойствие

Фокусът на застраховките през лятото е насочен върху имуществото и автомобила, но здравните запазват своята значимост и мерките, които предприемате сега, могат да Ви осигурят целогодишно спокойствие. Именно това е целта на всяка застрахователна полица.

Ако вече имате план да се запознаете подробно с възможностите и видовете застраховки, потърсете услугите на брокер в областта, който има достъп до богата гама от компании и продукти. С негова помощ ще получите най-подходящите и изгодни варианти, които отговарят на бюджета Ви, а също ще почерпите професионален опит и препоръки с оглед на индивидуалните си потребности.

Здравни застраховки

Сключването на полица за защита на здравето покрива медицински услуги и лекарства при възникнали проблеми. През топлите месеци, когато планирате ваканцията си, е за предпочитане да се насладите максимално на положителните емоции, да не се поддавате на тревоги и да не очаквате негативни обстоятелства.

В името на този ефект са здравните застраховки, тъй като ви носят финансова защита и достъп до качествена медицинска грижа при нужда.

При пътуване в чужбина може да инвестирате в специална полица, благодарение на която имате денонощен асистанс и достъп до глобална мрежа от болници и медици в цял свят.

Застраховка на имущество

Природните бедствия са непредвидими и те могат да причинят загуби в моменти, в които се намирате далеч от дома и обекта си. Разбира се, по-големият проблем е, че последствията не могат да бъдат избегнати, освен ако не сте ги защитили предварително.

При възникване на щети в резултат на подобни рискове, компанията, с която имате договор, ще възстанови разходите за липсващото имущество и за извършените ремонти. Имотите представляват крупни инвестиции и при всички случаи е желателно да са защитени. Проучете подробно условията на застраховката си, за да удовлетворите пълноценно очакванията си.

Автомобилна застраховка Каско

Знаем, че гражданската отговорност е задължителна и тя трябва редовно да бъде подновявана, след изтичане на полицата. При пътуване зад граница тя е най-важна, когато говорим за автомобила, защото се изисква не само в България, но и в целия Европейски съюз.  

Подсигурете се и допълнително с незадължителната застраховка „Пълно Каско“, която покрива други рискове. Ролята на Каско тук е много съществена: да покрие щетите върху превозното средство, в резултат на пътен инцидент, вандализъм, кражба, наводнения, пожар или различни вреди от природни сили. 

При допълнителните незадължителни автозастраховки няма общоевропейски правила, което означава да проверите условията на компанията, преди да се отправите зад граница. Възможно е да бъдат приложени гъвкави варианти на условия за различните страни.