С какво можем да съчетаем дамски блузи

С какво можем да съчетаем дамски блузи

Блузата е универсална част от облеклото, с която можем да постигнем различни и модерни визии. Всяка жена трябва да притежава разнообразни и качествени модели, за да ги комбинира лесно с всичките си любими дрехи. Материалите от които се изработват актуалните дамски блузи са ефирни или плътни в зависимост от това, дали говорим за есенно-зимния гардероб или за летния. 

Хубаво е да не пропускаме интересните асиметрични модели и тези с по издължен силует, тъй като стоят красиво и могат да бъдат носени по различен повод. За да изградим свой личен стил, трябва да мине много време, но наличието на повече дамски блузи ще ни осигури повече възможности за модерни аутфити.

С какви дрехи да носим различните дамски блузи

дамски блузи

Ако разгледаме гардероба, си ще установим, че притежаваме всякакви модели. С дълъг ръкав, официални, пролетни, летни с къс ръкав, дантелени и много други. Понякога дори ни е трудно да изберем конкретен вариант. Повечето добри онлайн магазини представят и световноизвестни марки, които се отличават с качествена изработка и интересни десени. Лесно ще ги комбинираме със следните дрехи:

  • дънки – почти всички модели могат да се носят с универсалното дънки. Бихме могли да изберем вариант по тялото с къс или дълъг ръкав. Свободните модели с издължен силует също стоят красиво;
  • панталон – той предполага малко по елегантна и стилна визия. В този случай е добре да заложим на горна дреха от по фина материя. Може да съчетаем с модел, който е допълнен с дантелени елементи или красив буфан ръкав. Цветовете на отделните дрехи трябва да си подхождат и да се допълват взаимно. Добре ще стои черно и червено, бяло и синьо или светло сиво и ярко жълто;
  • поли – могат да бъдат както официални, така и спортно елегантни, затова и комбинациите са толкова много. В топлото време е хубаво да облечем модел с къс ръкав от памучна материя и комфортна дънкова пола.

От Mania.bg съветват да пазаруваме от доказани сайтове, в които често се намират интересни модни находки.

Кои са актуалните цветове при дамските блузи

Модата е нещо, което се променя всеки сезон. Ето защо е толкова важно, щом избираме дрехи правилно да преценяваме техните цветове. Нещата, които имаме в гардероба, трябва да могат да се съчетават лесно и безпроблемно, за да изглеждаме красиво всеки ден. 

Дизайнерите препоръчват да заложим първоначално на класическите цветове бяло, черно, бежово и сиво. След това спокойно може да допълваме колекцията си с модели в любимите ни ярки тоналности и разбира се с ефектните флорални мотиви. Дамският гардероб не би бил същия, без артикул в дързък червен цвят. Важно е внимателно да преценим, кой точно нюанс на червеното ни отива най-много. Подобна дамска блуза винаги ще ни направи по-забележими и стилни.