Дамски макси дрехи за тийнейджъри: заложете на качествени облекла

Дамски макси дрехи за тийнейджъри: заложете на качествени облекла

Облекло за тийнейджъри с наднормено тегло не представлява един-единствен набор от универсални елементи. Много модели имат нещо общо с обикновените тийнейджърски дрехи и е почти невъзможно да се забележи разликата. Разбира се, модните тенденции засягат и облеклото за тийнейджъри с наднормено тегло. Всеки иска да изглежда стилно и модерно с всякакъв размер на тялото.

Тийнейджърките искат да бъдат забелязани от околните, затова придават голямо значение на външния си вид. Младежките дамски макси дрехи се отличават с ярки детайли, индивидуален подход и дори известен революционен дух. Дизайнерите разбират това и се опитват да добавят тези компоненти към своите модели. Ето, какви са техните насоки в подбора на дамски макси дрехи.

Дрехите трябва не само да привличат вниманието, но и да бъдат оригинални и удобни. За да постигне това, тийнейджърката трябва да се придържа към определени правила.

Правила за избор на дрехи за тийнейджърки с наднормено тегло са следните:

Изберете дълги поли и рокли – противно на общоприетото схващане, те перфектно правят момичето по-слабо, а фигурата става по-грациозна;

Носете комплекти, състоящи се от къса, стегната пола и блуза. В резултат на това талията изглежда по-слаба, тясната пола създава оригинален интересен образ;

За оформяне на тялото и отвличане на вниманието от пълната талия може да изберете рокли с провиснало положение в областта на талията.

Заложете на смесицата от ярки цветове по различни начини. Чувствайте се свободни да избирате цветове, които контрастират помежду си, или орнаменти в същия стил.

Можете да разделите силуета на части, но с висока талия. По този начин е възможно да се постигне визуално намаляване на изпъкналия корем и големите бедра.

Дрехите с асиметрични детайли изглеждат страхотно при тийнейджъри с наднормено тегло. Може да използвате наслояващи елементи и дори да изберете пола с дрипав ръб. Това решение ви позволява да скриете излишната пълнота и ще направи фигурата тънка.

Обръщайки внимание на отпечатъците, по-добре е да изберете средно големи ивици, разположени диагонално или вертикално. Цветният принт също е страхотен и ще подчертае романтичния вид.

Не може без необходимите атрибути на младежко облекло – тениски, гамаши, дънкови якета. Не забравяйте да носите гамаши и шорти с по-дълги туники и блузи.

Дамски макси дрехи за тийнейджъри трябва да са изработени от висококачествени материали. Синтетиката създава само неудобство, дискомфорт. Заложете само на естествени тъкани, които могат да се справят с потта. Обърнете внимание на материалите.