Бански 2021 модели

Модни плажни образи за идващото лято

Създаването на плажния гардероб не е лека задача, особено ако сте последователки на модата. За някои дами това не представлява трудност, защото са по-практични. Но, така или иначе, винаги се започва с търсенето и избирането на ключовия елементи от визията – банският. Тази година за пореден път дизайнерите предлагат множество оригинални елементи, внасящи разнообразие в плажната мода.

При плажната мода за лятото на 2021 в пика на популярността са бански без презрамки и връзки, както и модели с дълбоко изрязани деколтета. Освен разнообразието от ярки цветове, дизайнерите съветват да се обърне внимание на впечатляващите модели в бяло, лавандула, златисто и сребристо. Новият сезон ще зарадва почитателките на модата с оригинални дизайнерски находки – рисунки върху банския, които се появяват само когато влезете във водата.

Абсолютен хит са монокините – модели с декоративни изрязвания отстрани. Тези модели са универсални и ще паснат на всяка дама, която няма проблеми с фигурата си. Те с лекота могат както да подчертаят стройния силует, така и да прикрият някои негови слабости. Дамите с по-пищни форми следва да изберат цели бански, които ще им позволят да изглеждат стилно.

Не можем да подминем и плажните аксесоари. Не ни се иска да пропуснем модното и удобно парео, което може да се носи като топ, пола или рокля. Плажните рокли и сукмани продължават да са актуални наред с туниките, особено ако са ушити от същата материя като банските.

Да продължим със сандалите – абсолютна необходимост за прекрасната плажна визия. Чехли, джапанки и виетнамки – идеален вариант за морския бряг. Модно е да се съчетават с разцветките на банския костюм.

Неотменен детайл от плажния образ се явяват шапките, без които, знаете, не е препоръчително да ходим при силно слънце или на морския бряг. За плажа те могат да бъдат панамени или сламени капели, шапки с козирки, тюрбани.

Да не подминаваме и очилата. Те са особено важен елемент за имиджа на плажа. Препоръчително е стъклата да са прозрачни. Огледалните модели отпадат като моден вариант. Въпреки модните тенденции, нека напомним, че прозрачните очила не притежават висока степен на защита. Затова не е препоръчително да се носят през цялото лято.

Бански с очила

Да се завърши модният плажен образ ще помогне и внимателно подбраната чанта. Чудесен вариант на модните кожени модели са винаги актуалните обемни плажни чанти или модели от плат, чието разнообразие е голямо.

Докато, преди години, за да се порадваш на слънцето и да се насладиш на солената морска вода, са трябвали само бански и рокля, то днес отиването на плаж е от особена важност за всяка жена, тъй като изисква специална подготовка за плажната визия. Новата плажна колекция за лято 2021 не се ограничава само с нови модели бански, а включва цели линии дрехи, обувки, чанти, очила, шапки и други аксесоари. А това позволява на всяка дама да изглежда ярко и привлекателно, дори под жаркото слънце.

 Дизайнерите вече са определили тенденциите. Поставили са акцент върху ретро банските и моделите с два различни принта – геометрични фигури и огромни листа или леопардова шарка и цветя. Банските са украсени с волани, пискюли, къдри и халки. А многобройните туники, сукмани, рокли, шорти и тениски ще ни помогнат да създаваме през всеки ден от своята морска почивка впечатляваща модна визия.