дни
часа
минути
секунди

ФОРУМ „30 ПОД 30”, 2017

Станете част от ексклузивния кръг на селекцията „30 под 30“ на Forbes и се срещнете с младите хора, които всеки ден променят страната в която живеем.

Лектори

Emilian KadiiskiЕмилиян Кадийски

социален предприемач

Глобалната промяна от малката общност

Емилиян Кадийски е съосновател на „Враца софтуер общество“. Чрез безплатни обучения по програмиране той създава IT екосистема в един от най-бедните региони в Европейския съюз. Актуалната учебна година на академията е финансирана по програмата Google Rise Awards, която е насочена към образователни организации от неправителствения сектор. Емилиян живее във Враца и София и е включен в селекцията „30 под 30“ на Forbes за Европа за 2017 г.

anton marchukАнтон Марчук

анализатор

Можем ли да спрем корупцията?

Aнтон Марчук и неговата неправителствена организация Anti-Corruption Headquarters се опитват да реформират политическата система в Украйна и да намалят измамите и корупцията в страната. Той активно разследва конкретни практики на корупция и ги публикува в международни издания. Намира приятели на големи световни форуми, а подкупните украински политици не попадат в тази категория. Антон живее в Киев и е включен в селекцията „30 под 30“ на Forbes за Европа за 2017 г.

Програма

Очаквайте скоро

Спонсори

Генерален спонсор

Начало

Официален партньор

Начало

С подкрепата на

Начало

 Адрес: бул. Цариградско Шосе 90, сграда Capital Fort,
зала New York, зала София
Телефон: 02/ 870 36 41, 106
 forbesregistration@atticaeva.bg


attica-logo    forbes-logo