Нови тенденции в моделите бански: Как да очароваме това лято и да го изживеем пълноценно

Нови тенденции в моделите бански: Как да очароваме това лято и да го изживеем пълноценно

Защо толкова много обичаме лятото?! Заради плажа, разбира се! Дори да не сте в близост до море, или пък да изпитвате непоносимост към лепкавия пясък, посещението на воден басейн, наздравици с коктейли в приятна компания и много ленти емоции са цел на всеки.

И както всяка година, дори да разполагате с пълни чекмеджета бански костюми, пак тайничко поглеждате към новите модни хрумвания, които могат да ви направят още по-неотразими.  

Всяка уважаваща се модна линия бърза да изложи своите нови модели бански, преди да е настъпил плажният пик.

Ето какво ще радва очите и телата ни тази година и как да го вмъкнем в гардероба си.

Съблазън в тюркоазено, животински принт и още изненади

Морски мотиви и цветове

Тези мотиви винаги са актуални. Синята гама по отношение на банските костюми никога няма да излезе от мода. В комбинация с други наситени и контрастни багри в жълто или зелено, може да се постигне забележителен ефект.

Едни от най-добрите попадения на Бул Бел тази година залагат именно на подобна колаборация, която извиква свежест, настроение и много заряд. Може да сте сигурни, че ще попаднете в полезрението на околните, без значение дали ще изберете цял бански или половинки.

И двете стоят достатъчно провокативно, за да ги разхождате със самочувствие и усмивка!

Сред природата и животните

Още един известен и обичан принт, винаги намирайки присъствие в облеклото ни, независимо от традиционния ни стил. Животинското начало е само загатнато, но как да не се почувстваме диви и свободни в подобни бански.

Монохромна визия

Тя не е за консервативните. Тя е за всички онези, които искат да наблегнат на модела и на аксесоарите. Да си отиваме с всички останали не е интересно, но да изглеждаме стилни дори на плажа е модерно.

Класиката на черното и бялото, актуалните зелени нюанси или крещящо розово. От вас зависи как ще впечатлявате след месец на плажа.

Висока или ниска талия – какво да изберете

Дилемата може да отпадне веднага  – и двете!

Невъзможно е да изберете само една визия. Сега е моментът да се възползвате от предимствата на едно горнище с няколко взаимнозаменяеми бикини.

Неотдавна високата талия започна да навлиза отново в нашето ежедневие и все още си остава удобна, актуална и провокативна. Често пъти стои прекрасно на разнообразна по вид фигура, а особено ако искате да скриете малки недостатъци, опцията е напълно подходяща.

Едва ли е нужно да се ограничавате в избора. Цените са повече от достъпни и впечатляват със завидното си качество.

За всички, които обичат да се глезят и да се радват на лятото, Bul Bel предоставя достъп до неустоими и горещи модели дамски бански.