Тонизил

Тонизил – мнения, отзиви, анализ, цена, състав на Tonizil

Сърдечната недостатъчност е сериозно заболяване, при което сърцето не успява да изпълнява своята основна функция – да поддържа адекватна циркулация на кръвта в организма. Това се дължи на нарушена сърдечна мускулна функция или на проблеми с клапите на сърцето.

Хипертонията е предупреждение. Тя ви казва, че нещо не е наред с тялото ви и трябва да действате навреме. За да избегнете всички споменати усложнения, можете да използвате продукти като: Тонизил

Какво е Tonizil? Е, просто, това са висококачествени хапчета, които ефективно контролират високото кръвно налягане, в същото време ще ви предложат много предимства.

Тонизил има билков състав. Няколко важни екстракта от природни екстракти, поместени в една капсула могат значително да подобрят състоянието на всеки и дори да върнат нормалния ритъм на живот на хипертоник.

Как работи Тонизил

  • Естествена формула от първокласни билки в този продукт, има за цел да:
  • Възстановява сърдечно-съдовата система;
  • Стабилизира артериалното налягане;
  • Възстановява системи и органи претърпелите щети в резултат на високото кръвно налягане;
  • Пречиства кръвоносните съдове;
  • Нормализира работата на сърдечно-съдовата система и сърцето;
  • Подобрява циркулацията и балансира нивата на кръв;
  • Грижи се като цяло за сърдечно-съдовата система.

>>> Поръчайте сега Тонизил на Промоционална Цена Тук <<<

Предимства и състав на Тонизил

Първо стабилизира кръвното налягане и пречиства кръвоносните съдове.

Впоследствие нормализира сърдечната честота и възстановява правилния вискозитет на кръвта.

И накрая, има положителен ефект върху артериите и вените, възстановявайки техния тонус. В същото време предпазва сърцето.

Тонизил е способен не само да стабилизира кръвното налягане, да възстанови сърдечно-съдовата система и да предотврати нейното влошаване, но има и други предимства, като:

Подобрява настроението, така че реакцията на стрес е премерена и не предизвиква скокове на кръвното налягане.

Намалява лошия холестерол.

Също така намалява нивата на кръвната захар.

Дава ви повече енергия и издръжливост.

Увеличава производството на хормони, които осигуряват щастие и благополучие, като серотонин.

Освен това ви помага да отслабнете.

Повишавате имунитета.

И дори можете да се възстановите от тревожност и депресия с помощта на капсулите.

Тонизил

Съставки в Тонизил

Той съдържа комбинация от растителни екстракти, витамини и минерали, които се считат за полезни за здравето на сърцето.

Екстракт от глог

Екстрактът от глог е известен със своите положителни ефекти върху сърцевата функция и сърдечно-съдовата система. Глогът е растение, което се използва в традиционната медицина от дълги години за лечение на сърдечни проблеми.

Екстрактът от глог съдържа флавоноиди и други активни съставки, които се считат за полезни за здравето на сърцето. Те имат способността да разширяват кръвоносните съдове, което подобрява циркулацията на кръвта и намалява натоварването, върху сърцето. Освен това, глогът се смята за силен антиоксидант, който помага за намаляване на възпалението и оксидативния стрес в сърцевата мускулатура.

Предимствата на екстракта от глог за сърцето включват подобряване на сърдечния ритъм, намаляване на сърдечни аритмии и укрепване на сърдечната мускулатура. Също така, той може да помогне за нормализиране на кръвното налягане и намаляване риска от развитие на сърдечни заболявания.

Екстракт чесън

Екстрактът от чесън е известен със своите положителни ефекти, върху сърдечно-съдовата система. Чесънът се използва от векове в традиционната медицина за лечение на различни здравословни проблеми, включително сърдечни заболявания.

Активните съставки в чесъна, като алицин и сулфиди, се считат за отговорни за неговите благоприятни ефекти, върху сърцето. Те имат антиоксидантни и противовъзпалителни свойства, които помагат да се намали възпалението в сърдечната мускулатура и оксидативния стрес в клетките.

Екстрактът от чесън може да помогне за намаляване на нивата на лошия холестерол (LDL) и триглицеридите в кръвта, което намалява риска от развитие на атеросклероза и сърдечни заболявания. Също така, чесънът може да подобри функцията на сърдечните клапи и да регулира кръвното налягане.

Екстракт азиатски живовляк

Екстрактът от азиатски живовляк е растителен продукт, който се използва за подкрепа на сърдечно-съдовата система.

Азиатският живовляк съдържа активни съставки като тритерпенови сапонини, флавоноиди и полифеноли, които се считат за полезни за здравето на сърцето. Тези съставки имат антиоксидантни и противовъзпалителни свойства, които помагат в борбата с оксидативния стрес и възпалението в сърдечната мускулатура.

Екстрактът от азиатски живовляк може да подобри циркулацията на кръвта и да намали риска от образуване на кръвни сгъстявани, тромбия. Той също така може да помогне за намаляване нивата на лошия холестерол (LDL) и триглицеридите в кръвта, което подпомага здравето на сърцето, както пречиства затлачените съдове.

Витаминът В12

Витаминът В12, известен още като кобаламин, играе важна роля за здравето на сърцето. Той е необходим за производството на червени кръвни клетки, които осигуряват доставката на кислород до сърдечната мускулатура. Без достатъчно количество витамин В12, може да се появят проблеми с анемията, което може да натовари сърцето.

Витаминът В12, също така подпомага метаболизма на хомоцистеина, аминокиселина, която, когато е висока, може да увеличи риска от сърдечно-съдови заболявания. Витаминът В12 помага да се намали нивото на хомоцистеин и да се поддържа здравето на сърцето.

Въпреки че В12 се среща в някои храни, като червено месо, млечни продукти и риба, някои хора може да имат затруднения в неговото абсорбиране или да имат нужда от допълнителни количества. Това е и една от причините той да присъства в състава на Tonizil в голямо количество.

Как се приема Тонизил?

Продуктът се пие с малко вода по 2 капсули на ден с храненията.

Колко време трябва да се пие Тонизил?

Курсът на лечение при диагноза лека хипертония е от 3-4 седмици. В случаи на по-сериозни проблеми се прави профилактика от 3 месеца.

Форум, мнения, коментари Tonizil

Тонизил е на билкова основа, без странични ефекти и висококачествен състав, за това той се радва на позитивни отзиви в страни като Германия и България. Опиталите го казват за него:

„Поръчах Тонизил заради висок пулс и аритмии. Останах доволен. От него се чувствам по-добре и съм много по-енергичен.“ – Младенов;

„Не страдам от високо кръвно, защото водя зедравословен начин на живот. Поне доколкото мога. На 73 години съм. Всеки ден вървя по 5 км пеша. Пия много вода, почти не консумирам сол и пия Тонизил. Чувствам се добре – жизнена и дори млада“. – Стефка Сърафова;

„През изминалите 3 години качих много килограми. Отдавам го на менопаузата. Появи се и високо кръвно. Изписаха ми хапчета за кръвно, но от тях постоянно ми се спи. Посетих различни доктори, докато не чух за Tonizil. Направих курс профилактично и се чувствах добре. Мисля да го пия при нужда и в бъдеще, когато приключа с курса от 3 месеца, сега“. – Роза Ангелова

От уебсайта на Тонизил можете да поръчате продукта с наложен платеж и да го платите, когато пристигне във вашия дом.

По долу ви оставяме връзка към официалния уебсайт, за да можете да научите повече за продукта и да го поискате с отстъпка, да се възползвате от факта, че има най-ниската цена от месеци и със сигурност Тонизил работи.

Забравете за проблеми със сърцето! Сложете под контрол над високото кръвното. Всичко е във вашите ръце!

>>> Поръчки на Тонизил на Промо Цени Тук <<<