Onycofix - Mнения и състав, Наистина ли помага Оникофикс

Onycofix – Mнения и състав, Наистина ли помага Оникофикс

Какво представляват гъбичките по краката и как се разпространяват?

Микозата на краката е най-честата дерматофитна инфекция. Гъбичките се нуждаят от топлина и влажност, за да се размножават. Обувките и чорапите поддържат краката топли и влажни и поради тази причина инфекцията възниква в пространствата, между пръстите на краката (плантарни интердигитални пространства), особено тези между 4-ти и 5-ти пръст (малък пръст).

Гъбичките по краката са много заразна инфекция, която може да се разпространи по два начина. Първият е чрез контакт кожа до кожа, тоест здрав човек директно докосва кожата на човек, който има тази инфекция. Вторият начин е, чрез контакт със заразена повърхност. Примери за такива реални огнища са басейни, сауни, душове и обществени бани. Също така гъбичките по краката могат да разпространят, ако използвате обувки, чорапи и прибори за педикюр с вече заразен човек.

Гъбички по краката – признаци и симптоми

Гъбичките по краката засягат пространствата между пръстите на краката и клинично се характеризират със следните признаци и симптоми:

Лющене на кожата (кожата се ексфолира, бели);

Бяла, мека, напукана кожа;

Еритема (зачервяване на кожата);

Силен сърбеж (сърбеж), особено след като пациентът свали обувките си;

Усещане за смъдене или парене;

Лоша миризма;

Мехури с течност в интердигиталните пространства, ръбовете на ходилата или плантарната дъга (везикуло-булозен обрив);

Везикули, които се счупват и се покриват с корички;

Оток (подуване) на пръстите на ръцете;

Затруднено ходене;

болка.

Ако искате кожата ви да е по-мека и да има по-приятен вид, на помощ се явява спрей Onycofix. Този продукт е хидратиращ и омекотяващ и е идеален за хора, чиято кожа е суха и/или напукана. Той тонизира кожата. Има изцяло природен състав, което премахва всякакви противопоказания или странични ефекти.

>>> Поръчайте ONYCOFIX сега на Промоционална Оферта от Тук <<<

Гъбичките по краката имат три клинични форми:

Хиперкератотична форма – появява се по ходилата, петите и краищата на стъпалата. Проявяват се, чрез удебеляване на кожата, която става твърда, суха и напукана. През повечето време признаците не притесняват пациента и той не отива на лекар за правилна диагноза и лечение.

Интертригинозна форма – възпаление/инфекция на нивото на пространството между пръстите на краката, особено на 3-ти и 4-ти пръст. Клинично се проявява под формата на люспеста (излющена) кожа. Може да се появи сърбеж и усещане за парене. Освен това засегнатата кожа може да има лоша миризма.

Дисхидротична форма (везикулозна) – тежка форма, при която се появяват мехури с течност в интердигиталните пространства, отстрани на ходилата или върху плантарната дъга. Други симптоми са еритема (зачервяване на кожата) и едем (подуване на кожата). Мехури с течност могат да се счупят и да образуват корички.

Спрей ONYCOFIX помага на всеки етап от гъбичната инфекция

Спрей ONYCOFIX помага на всеки етап от гъбичната инфекция

Какво причинява гъбички по краката?

Гъбичките по краката се причиняват от група дерматофити (гъбички), като най-често срещаните са:

Trichophyton rubrum (T. rubrum);

Trichophyton interdigitale (Trichophyton mentagrophytes);

Epidermophyton floccosum.

Гъбички по краката – рискови фактори

Тъй като 70% от световното население ще развие гъбички по краката в даден момент от живота си, можем да кажем, че всеки е изложен на риск от инфекция: жени и мъже, млади или стари.

Също така има редица фактори, благоприятстващи появата на инфекцията:

Носенето на обувки от гума или синтетична кожа;

Носенето на чорапи и чорапи;

Неправилна хигиена на краката;

Прекомерно изпотяване на краката (хиперхидроза).

Onycofix спрей – за кога е и как се прилага

Това е билков спрей специално създаден за третиране на гъбички по ноктите и краката. Няма странични ефекти и противопоказания.

Най-голямото му предимството е способността да създава нови антитела, които се борят с повторната поява на инфекция. За видими и трайни резултати се прилага, съобразно предписанието в опаковката.

За кого е създаден ONYCOFIX

Както споменахме вече той може да се ползва и от жени, и от мъже на различна възраст.

Оникофикс е отлично решение за връщане на здравия и красив вид на кожата.

Как се нанася Оникофикс

Спреят се нанася много лесно. За целта ходилата трябва да са добре измити и подсушени. Впръсква се по 2-3 пъти за деня.

Забележка: Гъбичките се разпространяват в благоприятна влажна среда. Затова е важно третираните участъци да са добре подсушени. Впръскванията се правят на и около кожата и заразените нокти.

Оникофикс – състав

В спреят на билкова основа участват:

Етерични масла

Чаено дърво – екстрактът, който съдържа голямо количество цинеол, благодарение на който се превръща в противогъбично средство, намалявайки възпалението и елиминира микробите. Ускорява изграждането на нови антитела, които защитават организма от развитие на нови гъбички;

Мащерка – тя има естествени противогъбични реакции и се прилага при лечение на гъбички по ноктите и краката;

Масло от орех – притежава активност, срещу гъбичките, дезинфекцира кожни раздразнения, наранена кожа и рани;

Риган – представлява естествен антибиотик. Действа мощно и е използван като природно лекарство срещу гъбички, спори и бактерии;

Зехтин и масло от черен кимион – в комбинация, унищожава всякакви болестотворни микроби, спори и гъбички.

Тези 6 натурални съставки се борят с гъбички и бактерии много ефективно.

Мнения, форуми в България, коментари – ONYCOFIX

Спреят срещу гъбички Оникофикс е популярен продукт в страни като: Румъния, Испания и България. Той обещава трайни и бързи резултати.

Това, което хората изразяват като мнения по Интернет е доказателство за ефективността на продукта. Една малка част от извадките направени от форумите в БГ са тук:

„Пламен: С годините гъбичките се развиваха и ставаха все по-упорити. Сърбежът и неприятната миризма бяха най-досадните, който ме накараха да потърся истински лек. Тук въобще не слагам лошата визия на ноктите и лющещата се кожа. Попаднах на спрей Оникофикс. Поръчах го от официалния сайт. Само след 2 седмици неприятните усещания бяха намалели в 50%, а сега след 3 месеца употреба, мога да заявя, че работи успешно!“

Гинка Тошева: Със семейството ми ходихме на СПА. Там, най-вероятно на обществения басейн съм се заразила с гъбички по единия крак. Когато се пробрахме от почивката, вече и двете ми стъпала горяха (пареща и сърбяща кожа). Чух за спрея Onycofix и реших да лекувам с него. Гъбичките изчезнаха и съм много доволна.“

Сега само в официалния сайт, може да поръчате и вие Onycofix на ниска цена. Може да се възползвате от ежемесечни намаления и промоции.

Вземете мерки срещу гъбичките. Не чакайте да настъпи утре, защото гъбичките нямат почивка. Те се разпространяват непрекъснато.

>>> Поръчайте на Промо цена ONYCOFIX Тук <<<