Липотропен фетбърнър на Pure Nutrition – Herbal Burn

При нужда от изгарянето на излишните мазнини, често любителите и професионалистите във фитнеса, търсят различни фетбърнъри за ускоряване на процеса. Сега ще се запознаем с един натурален липотропен продукт, който носи наименованието Herbal Burn https://healthstore.bg/pure-nutrition-herbal-burn-120-kapsuli. Ще видим мненията и коментарите на ползвалите го вече хора и съдържащите се в него съставки, има ли странични ефекти и т.н.

Как действа Herbal Burn на Pure Nutrition

Този продукт естествено извършва контрол на нивата на кръвната захар и инсулина, от което следва, че апетитът Ви значително намалява и започва изгаряне на мазнини. Ефектът при последното е още по-осезаем по време на тренировки, когато метаболизмът се засилва и преработката на храната и мазнините се ускорява.

Много от отзивите на потребителите твърдят, че с приема на Herbal Burn са постигнали осезаем резултат при желанието си за отслабване, без дори да са ходили на фитнес. Това доста говори за ефективността на продукта.

Какви съставки има

Herbal Burn принадлежи към групата на липотропните продукти, което означава, че съдържанието му е изградено само от натурални екстракти от зелен чай, червен пипер, чай от оолонг и други подобни. Тук няма да срещнете различни видове синтетични добавки и забранени вещества, често използващи се в спортните хранителни добавки. 

За кого е подходящ

Подходящ е дори и за потребителите, които не се занимават със спорт, но целят свалянето на килограми, изгаряйки по естествен начин излишните си мазнини, превръщайки ги в енергия за тялото.

Има ли странични ефекти

Не бива да прибягвате до приема на Herbal Burn при случай на чувствителност към кофеина и подобните му стимуланти, които се съдържат в зеления чай. Неговото съдържание в една доза е около 10 мг, равняващи се на приблизително глътка кафе. Съществува още вероятност да почувствате: 

  • раздразнителност;
  • безпокойство;
  • безсъние;
  • ускоряване на сърдечния ритъм и т.н.

С какво трябва да внимаваме по време на приема му

Ако нямате информация за чувствителността на тялото Ви към кофеина или друг подобен естествен стимулант, експертите препоръчват да започнете приема на Herbal Burn с 2 капсули дневно – първата сутрин, а следващата преди началото на тренировката. След 3 дни при липса на описаните по-горе странични ефекти, увеличете дневната доза на 3 или 4 капсули.

Според коментари на клиенти на Хелтстор, дори и приемът само на 2 капсули дневно (сутрин и следобед) дават добър резултат при отслабването.