Програмата на първия Forbes Форум „30 под 30“ е финализирана

30u30_program

Вдъхновяващи лектори и семинари очакват гостите на първия Форум „30 под 30“ на Forbes. Той ще се проведе на 28 септември, сряда, в конгресен център към Интер Експо Център и ще събере на едно място най-успешните българи под 30 години заедно с водещи европейски лектори, които ще споделят опит и ценни умения с присъстващите на Форума.

Сред програмата се открояват предприемачите със солиден практически и научен опит зад гърба си – д-р Томас Функе и д-р Торстен Ламбертус, за да представят международния си проект Dirty Innovations за първи път пред българска аудитория. Освен тях директно от Силициевата долина каца Иван Кънев, чийто проект Bee Smart Technologies е сред най-добрите в света.

Разбира се, значима част от Форума са родните ни таланти – диригентът Милен Апостолов, основателят на бар “Петък” и клуб *MIXTAPE 5* Радослав Мирчев, собственикът на Aladin Foods Халед Харфан, социалният предприемач Екатерина Карабашева, чийто проект Jourvie е сред десетте най-добри в германското издание на Google Impact Challenge. Специален международен гост ще бъде румънският вундеркинд Aлександру Будистенау, който едва на 22 години вече има поне три реализирани проекта и идеи за още толкова.

Внимание: Местата за работните групи са ограничени и затова е необходима предварителна регистрация след закупуване на билет. Свържете се с Forbes България на forbesregistration@atticaeva.bg, за да получите своя уникален код, който ще използвате за регистрация. Билетите за събитието са на цена 50 лв. и са в продажба в мрежата на Eventim.