Forbes събира млади таланти на форум „30 под 30“ през септември в София

Logo_DarkForbes България ще представи годишната си селекция от талантливи млади българи под 30 години „30 под 30“ на събитие пред широка публика с богата лекционна и интерактивна част. Първият форум носи името „Пакт на младостта“, защото цели да се превърне в най-голямата среща на млади предприемачи и новатори в България. Той ще се проведе на 28 септември, сряда, в конгресен център към Интер Експо Център. Билетите за събитието са на цена 50 лв. и ще са в продажба от 7 септември в мрежата на Eventim.

Събитието ще започне в 16 ч. със семинарна част, която  ще даде практически умения в мениджмънта, социалното предприемачество и духовното развитие. От 18 ч. започва форумът, в който участници в селекцията „30 под 30“ на Forbes в България и чужбина ще презентират своите проекти и своя път към успеха в областите бизнес, култура, социално предприемачество и технологии. В края на вечерта ще бъде представен класът на най-престижната селекция от млади лидери – „30 под 30”, за 2016 г.

Част от потвърдените участници са румънският вундеркинд и носител на множество награди в областта на компютърните науки Александру Будистенау, Д-р Томас Функе, ръководител на отдела по предприемачество на тинк-танк към германското Министерство на икономиката, както и родните таланти от българската селекция „30 под 30“ Екатерина Карабашева, социален предприемач и създателка на приложението за хранителни разстройства Jourvie; Халед Харфан, управител на Аладин Фуудс, диригентът Милен Aпостолов и др. Очакват се и още специални гости.

PHILADELPHIA, PA - OCTOBER 06: (L-R) Soccer Players Alex Morgan, Shannon Boxx, Julie Johnston and activist, journalist, lawyer, Ronan Farrow attend the Forbes Under 30 Summit at Pennsylvania Convention Center on October 6, 2015 in Philadelphia, Pennsylvania. (Photo by Gilbert Carrasquillo/Getty Images)

(Photo by Gilbert Carrasquillo/Getty Images)

Събитието се провежда с генералното спонсорство на Пощенска банка, в партньорство с Фондация за свободата „Фридрих Науман“ и любезната подкрепа на Progress, Zagorka Специално и винените ни партньори от Domaine Boyar.

Билетите за събитието са на цена 50 лв. и ще са в продажба от 7 септември в мрежата на Eventim. След закупуването на билет е необходимо да  се свържете с Forbes България на forbesregistration@atticaeva.bg, за да получите своя уникален код за регистрация в сайта на Forbes.