Как да направите най–печелившия си ход при пазаруване

Различни психологически изследвания показват, че хората са по–склонни да харесат нещо, ако то им се показва често. Колко пъти ви се е случвало да видите модел дреха по последен писък и да отворите шокирани очи. „Абсурд“ – ще си кажете! Това никога не бихте го облекли. Но с течение на времето започвате да срещате другите около вас да го носят и вече допускате вероятността, че нововъведението не е толкова лошо.

Умът понякога ни играе лоши шеги. Едно обаче е сигурно. Не робувайте на крайни решения. Чували сте поговорката „никога не казвай – никога“. Тя важи в пълна сила по отношение на нашия дрескод. И между другото, това е само във ваша полза. Би било неимоверно скучно да се обличаме само в един единствен стил. А дали въобще ще забележат околните, когато си купим нова дреха?!

Това е необятен и вълнуващ свят, особено по отношение на женското съсловие. Малко са дамите които могат да му устоят на новите дрешки. И ако трябва да сме напълно обективни, тези от тях които го правят, често пъти остават абсолютно незабележими.

Вие искате ли да сте незабележими?

Едва ли. Никоя красива и нежна жена не би се примирила с подобна класификация. Елегантността, изключителният стил и разнообразието от дамски дрехи ни прави това, което сме. Запомнете едно – никога не е твърде много! И никога не е твърде късно да опитате нещо ново. Най–лесният вариант е да избирате в пристъп на еуфория. Стимулирайте въображението и сетивата си и постигнете онова, което сте смятали за невъзможно. Толкова е лесно и пристрастяващо.

Не го разглеждайте като прищявка, а като реална необходимост. Трябва да си осигурите подобно разнообразие, защото то ви предоставя неизброим набор от комбинации за зашеметяваща визия. Например старото сако с ново шалче, което го променя за секунди. Миналогодишният бански с различен цвят парео…няма как да изброим всичко, но само фантазията е достатъчна, за да си набавите това, което ви липсва.

Бъдете изобретателни и постоянни, само така ще се сдобиете с уникална колекция от дрехи, на които би завидяла всяка жена. Истината е, че това ще ви кара да се чувствате, като личност за подражание. Стилът и класата са всичко. И те не могат да се определят от парите. Ако излъчвате това в ежедневните си тоалети, няма да оставите околните равнодушни. Но важното е, че така ще вдъхновявате самите себе си. Усмивката, приповдигнатото настроение и незабравимото излъчване ще ви донесат уникални емоции и мигове.

Отделете време за експерименти

Следващият път, когато решите, че трябва да освежите гардероба си, разгледайте любимата си марка подробно от началото до края. Набелязвайте всичко, което ви хареса от пръв поглед без да мислите във ваш стил ли е и с какво ще го съчетаете. Впоследствие бихте могли да редуцирате крайното решение. Направете и няколко непрактични покупки. Ще се изненадате колко от тях ще станат вашият най–добър приятел. Понякога сполучливите попадения са онези, които сте били готови да отхвърлите. Не е лошо да сте практични и пресметливи, но и другата крайност си има своите положителни страни. Само когато я приложите на практика, ще разберете ползата от на пръв поглед безразсъдното пазаруване. Дамски дрехи от Alessa за неотразима визия: https://alessa.bg/clothes