Новият банков гигант

Ако сделката за ОББ получи регулаторно одобрение, главният изпълнителен директор на СИБанк Петър Андронов ще управлява третата най-голяма банка в България. Това ще промени както ситуацията на банковия пазар, така и пазарната позиция в България на KBC Group – белгийския собственик на СИБанк. „Ще се опитаме да използваме по-голямата дистрибуция и каналите, които има ОББ, за да достигнем до много повече клиенти в България и да им предоставим всички модерни услуги и процеси, които предлага голямата белгийска група казва Петър Андронов в интервю за новия брой на Forbes, който вече е на пазара – Със средна по размер банка като СИБанк тези амбиции не са реалистични, но с една по-голяма банка можем да си позволим доста по-широк кръг от иновациите на KBC да бъдат приложени в България.“

Други теми в броя:

Милиардерите

Кои са най-богатите хора на планетата и как се отрази 2016 г. върху тяхното благосъстояние?

На Тръмп се уповават

Никому неизвестните приятели на Доналд Тръмп вече потриват доволно ръце и очакват да осребрят стъпването му в длъжност като президент на САЩ.

Специална тема: Успешните лица в маркетинга

Запознайте се с мениджъри и предприемачи, които правят малки маркетингови чудеса в България.

Кои са победителите в E-volution Awards 2017 Четвъртото издание на конкурса отличи дигиталните шампиони в българския бизнес.